نکاتی برای استفاده از چرخ گوشت صنعتی

شروع موضوع توسط fidarco ‏8/9/20 در انجمن تالار بحث ازاد

  1. fidarco

    تازه وارد

    کاربر ناز فروم
    تاریخ عضویت:
    ‏8/9/20
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    جنسیت:
    مرد
    چرخ گوشت صنعتی شما وسیله ای قدرتمند است که استفاده از گوشت تازه را در فهرست غذاهای شما آسان می کند. چرخ گوشت به شما کمک می کند تا از زمان و انرژی خود در آشپزخانه نهایت استفاده را ببرید. در حالی که یک دستگاه مفید و قدرتمند است، اما مهم است که بدانید چگونه این دستگاه را ایمن کار کنید. ما لیستی از نکات ایمنی مفید را ارائه داده ایم که باید قبل از کار با چرخ گوشت خود مورد توجه قرار دهید. این دستگاه با چرخ کردن گوشت برای استفاده در همبرگر، سوسیس و سایر موارد طراحی شده است. با این وجود، برخی از نمونه های خارجی که می تواند به ایجاد مجموعه وسیع تری از منوها مانند سوسیس پر شده، سبزیجات چرخ شده یا حتی خمیر کوکی ها کمک کند.

    [​IMG]

    موها و آستین ها را به سمت عقب جمع کنید
    با اطمینان از محکم بسته شدن آستین برای جلوگیری از گیر نکردن در دستگاه، از آسیب دیدگی در هنگام کار با ماشین جلوگیری کنید. همچنین لازم است که موها در حین کار عقب نگه داشته شوند تا اطمینان حاصل کنید که در مکانیک گیر نمی کنند تا بهداشت هنگام کار با چرخ گوشت رعایت شود.

    همیشه از محرک محصول استفاده کنید
    هرگز از دست و انگشت برای فشار دادن گوشت در دستگاه استفاده نکنید. برای فشار دادن محصول به داخل فیدر و جلوگیری از صدمه به دست و انگشتان، از فشار دهنده (گوشت کوب) توصیه شده سازنده استفاده کنید.

    گوشت را با کفگیر یا چاقو بتراشید
    هنگامی که محصول از داخل دستگاه خرد کن به داخل یک سینی گیرنده می رود، از دست یا انگشتان برای تراشیدن صفحه استفاده نکنید. فقط از ظروف دسته دار مانند چاقو یا کفگیر استفاده کنید تا به تراشیدن محصول از صفحه کمک کند. این از تماس دست با تیغه ها محافظت می کند.

    گوشت را از طریق گوشت کوب مجبور نکنید
    اگر چه به نظر می رسد که دستگاه به سرعت نیاز شما را پردازش می کند، مهم این است که گوشت را از طریق فیدر مجبور نکنید. با استفاده از دستگاه فشار دهنده محصول، گوشت را به آرامی از طریق فیدر هدایت کنید. این به جلوگیری از اضافه بار تیغه ها و صفحه کمک می کند و محصول خوب زمین را تضمین می کند.

    دستگاه خود را خنک کنید
    یک راز حرفه ای این است که دستگاه سرد شده بهترین کار را می کند. قبل از استفاده حدود 20 دقیقه تیغه، پنجره، گلویی و مارپیچ را در فریزر خنک کنید. به شما این امکان را می دهد که دستگاه شما با سایش کمتری در طول عمر خود کار طولانی تری داشته باشد.

    ادامه مطلب در نکاتی برای استفاده از چرخ گوشت صنعتی
     

این صفحه را به اشتراک بگذارید